Bedrijf

 

Wij, Koos en Monique Langelaan, ontvangen u graag op onze zuivelboerderij 'Vrouwenakker'. Naast het houden van koeien en varkens, maken wij onze eigen zuivelproducten, die verkocht worden in onze boerderijwinkel.

Met hulp van pa Langelaan en een parttime medewerker verzorgen we 42 ha grasland, 70 melkkoeien en 280 zeugen met de daarbij behorende biggen. Een deel van de melk verwerken we tot kaas, yoghurt en karnemelk.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dieren de vrijheid hebben om rond te lopen en te genieten. Onze koeien lopen dan ook lekker buiten en genieten van het verse gras. De varkens draaien zich nog een keer om in het stro. Ook beheren wij een natuurgebied.

ZICHTBOX

U kunt nu een kijkje nemen in de varkensstal in onze skybox. U krijgt een mooi uitzicht over de zeugen en de biggen. De meeste slapen, andere zijn aan het eten of wandelen wat rond. Soms vechten ze om vast te stellen wie de baas is. Verder treft u hier nog informatie over ons bedrijf en er ligt een gastenboek op tafel.

De skybox is door de week dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur bij zomertijd en van 11.00 tot 16.00 uur bij wintertijd. U hoeft geen afspraak te maken en uw bezoek is gratis! De deur is open en u bent vrij om binnen te lopen.

Groepen, die het bedrijf onder begeleiding willen bezoeken worden verzocht een telefonische afspraak te maken met Koos (06-53376439). Afhankelijk van uw wensen wordt daarvoor eventueel een vergoeding afgesproken.